Безкоштовна доставка при замовленні від 1500 грн.
ua
(068) 324-72-09
Рубрики

Сертифікація GMP – що це означає

Вся продукція JUST виготовляється у Швейцарії на основі цілющих трав і ефірних олій. Використання натуральної сировини для JUST має першочергове значення.

Важлива відмінна риса JUST – це поєднання природних рецептів швейцарських традицій турботи про себе та інноваційних технологій, які допомагають почерпнути максимальну користь з рослин.

Висока якість продукції JUST забезпечена контролем на всіх етапах виробництва — від збору рослин, виготовлення фітопродуктів до зберігання і транспортування, і це підтверджено сертифікацією GMP.

прапори різних країн

Що таке сертифікат GMP?

Сертифікат GMP (Good Manufacturing Practice) - це міжнародний офіційний документ, який вказує на те, що виробничий процес підприємства відповідає всім вимогам міжнародного стандарту. Більш ніж 140 країн світу визнають сертифікат GMP як вищий стандарт якості!

Перша версія стандартів GMP була розроблена у 1963 році в США. Потім протягом кількох років вони вже активно застосовувалися практично у всіх країнах Європи. Сьогодні принципи та правила GMP є обов'язковими для всіх країн — членів ЄС.

Міжнародні стандарти GMP є основним документом, за яким здійснюється сертифікація виробництва продукції у всьому світі. Фармацевтичні препарати, ліки, косметичні та лікувально-профілактичні засоби, продукти харчування, харчові добавки, медичні інструменти й обладнання виготовляються в суворій відповідності до вимог та правил міжнародних критеріїв.

Якщо для фармацевтичного виробництва сертифікат є обов'язковим, тому що він оцінює його ефективність, то для інших сфер бізнесу сертифікація – це насамперед відповідальність виробника за якість власного продукту.

 лабораторія
Стандарти GMP - це серія заходів, розроблених для виробництва продукції, вони стосуються всіх аспектів і нюансів бізнесу, критеріїв та характеристик для кожного виробничого процесу.

Стандарти GMP - це забезпечення високої якості на всіх етапах виробництва - від наявної сировини і надходження на підприємство пакувальних матеріалів до відвантаження вже готової продукції на склад; від матеріалів, з яких зроблені стіни та підлога на виробництві до кількості мікроорганізмів на кубометр повітря; від уніформи співробітників до маркування, що наноситься на упаковку. Стандарти GMP встановлюють жорсткі вимоги до контролю, системи управління якістю, а також до персоналу всіх ланок, наявної документації, виробничих приміщень та необхідного обладнання.

рослина

Стандарти GMP гарантують:

- контроль на всіх етапах відповідності продукції вимогам якості, стандартів та безпеки;
- виробництво і контроль продукції проводиться в керованих умовах, відповідно до правил, які відображені в чіткій документації;
- системний підхід до створення безпечного продукту, а саме: сировина належної якості, контроль всіх етапів виробництва, пакування тощо, проводиться контроль готової продукції;
- високий рівень відповідальності та повноважень, навчання персоналу відповідальномму ставленню до виробництва;
- оцінювання ефективності системи забезпечення якості, регулярний аудит.

Загалом це приносить довіру і задоволеність споживачів.

Гарантія якості продукції JUST виробництва Швейцарії забезпечується наявністю міжнародної сертифікації GMP, а це означає тільки високоякісну сировину, перевірені часом технології вирощування, збору і зберігання рослин, а також високотехнологічне виробництво, засноване на традиційних методах виробництва без спеціальних прискорювачів і хімічних домішок.

Кожний продукт JUST – це унікальний інструмент для збереження здоров’я людини, який дарує енергію, красу та життєву силу!

 

Рекомендуємо Вам