Безкоштовна доставка при замовленні від 1500 грн.
ua
(068) 324-72-09
Рубрики

Швейцарське довголіття

Швейцарія у нас асоціюється з гарною природою, Альпами, гірськолижними курортами, дорогими годинниками, смачним сиром, і, звичайно ж, з благополучним життям, і як наслідок – високою тривалістю життя.
Відповідно до швейцарського Федерального відомства статистики (BFS) - середня тривалість життя жінок - 84,3 року, а чоловіків - 79,7 років. І сьогодні Швейцарія знаходиться на 4-му місці у світі за тривалістю життя. Її обігнали Японія, Гонконг та Ісландія.
Вчені досліджують феномен довгожительства у всіх країнах, і про Швейцарію висновки такі:
1) Здоровий спосіб життя;
2) Повноцінний відпочинок - навіть на вихідні поїздки в гори та подорожі країною і т.д.;
3) Правильне харчування.

Як бачимо, начебто нічого складного і рецепт «Як стати довгожителем» розгадано.
Але якщо копнути глибше, і порівняти нас і швейцарців, то відмінності відразу стають дуже явними, особливо щодо турботи про своє здоров'я.

Давайте порівняємо основні принципи:

  Швейцарія Україна
Концепція Довіряють природі Довіряємо лікам
Комунікація з лікарем Своєчасне звернення. Швейцарці з самого дитинства виховуються в атмосфері кохання та поваги до свого тіла та здоров'я Тягнемо до останнього, і звертаємось коли вже «припекло»
Дії лікаря Використовують природні антисептики – ефірні олії тощо Призначають антибіотики. І з кожним разом, антибіотики повинні бути сильніші, щоб вони діяли.
Поведінка під час епідемій грипу

Займаються профілактикою, а не лікується. 
Використовують природні ресурси для захисту та профілактики. Якщо взяти ту ж захисну маску, то додають ефірну олію, яка сприяє захисту. Або часто мають при собі серветки з сильними агресивними маслами, які мають антибактеріальні та противірусні властивості – сосна, чайне дерево, евкаліпт, лимон.

Максимальне використання фітопрепаратів та ефірів, які працюють спільно з механізмами захисту організму, забезпечують природний захист.

Для профілактики використовуються маски, але часто не враховується, що їх потрібно використовувати не більше 15 хвилин, і те, що це благодатне середовище для вірусів і бактерій — вологе і тепле повітря, яке циркулює в масці.
Рідше використовується щеплення для профілактики грипу - але знову ж таки, у світі існує безліч штамів вірусу, і щеплення не може бути універсальним.

Коли хворіємо, приймаємо різні види аспірину, які швидко знижують температуру, не даючи шансів власним захисним механізмам організму вступити в боротьбу, і тим самим повільно і впевнено вбиваємо імунітет.

Середня тривалість життя* 83 роки 71 рік

* Програма розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН) / United Nations Development Programme (UNDP).

Роль Just для довголіття

У Швейцарії у кожному кантоні є свій спеціаліст Just і працює, як у нас дільничний терапевт чи сімейний лікар. Асортимент продукції дуже великий і покриває практично всі потреби завдяки своїй універсальності та широкому спектру дії тих самих ефірних олій.
І в нас нарешті з'явився шанс виховати у себе та у своїх дітей швейцарське ставлення до свого здоров'я. Поважайте себе та свій організм!

Рекомендуємо Вам