Безкоштовна доставка при замовленні від 1500 грн.
ua
(068) 324-72-09
Рубрики

Дві ефірні олії проти стресу та тривожності

Ефірні олії використовуються в ароматерапії, щоб передати свою природну силу тілу та розуму людини.

Кожна ефірна олія має широкий спектр можливого застосування. Це дозволяє нам підібрати конкретні масла відповідно до наших індивідуальних потреб.

ефірна олія апельсину JUST

Ефірна олія апельсину

Вічнозелене дерево апельсину походить з Індії та південно-західної Азії.

Користь апельсинової олії

Дослідження показують, що аромаолія апельсину піднімає настрій і бадьорить. За допомогою олії апельсину можна полегшити симптоми депресії, зняти нервозність і тривожність. Також відлічають гармонізуючий та тонізуючий ефект ефірної олії апельсину, що робить її ідеальною для досягнення спокою, внутрішньої рівноваги, а також підвищення стійкості до стресу.

Читайте також: Як заспокоїтися і розслабитися?

лаванда

Ефірна олія лаванди

Лаванда походить з західного Середземномор’я, але згодом рослина поширилась майже на всіх континентах і стала використовуватися як лікарська ще за часів стародавніх греків і римлян.

Назва "лаванда" походить від латинського слова lavare (мити), тому що спочатку рослину додавали у воду для вмивання та купання. В Провансі її називають "блакитне золото". Сьогодні до найважливіших сфер застосування ефірної олії лаванди відноситься психологічна сфера та косметологія.

Олія лаванди використовується при:

• Стресі
• Напруженні
• Занепокоєнні
• Безсонні/порушенні сну
• Панічних атаках
• Загальному стані тривожності

Олію лаванди отримують з квіток і листя рослини методом дистиляції з водяною парою. На думку вчених, ліналоол - активний інгредієнт цієї рослини, головним чином і є відповідальним за позитивний вплив лавандової олії на нашу психіку. Японські дослідники виявили, що діє ця речовина через органи нюху. Ще одна причина, чому лаванда так часто використовується в ароматерапії.

Читайте також: Ароматерапія при стресі

апельсин

Чому варто поєднувати олію лаванди та олію апельсину

Ці дві ефірні олії ідеально доповнюють одна одну і займають важливе місце в домашній аптечці. У поєднанні вони забезпечують оптимальну ефективність для:

• Підвищення якості сну
• Покращення настрою
• Заспокоєння під час стресових ситуацій
• Гармонізації загального самопочуття

Ефірне масло лаванди, крім моноолії «Лаванда», також є в композиціях Guduchi Roll-on і Anti-Stress. Ці композиції допоможуть скоригувати ваш настрій і самопочуття протягом дня.

Ефірна олія апельсину міститься в мономаслі «Апельсин», Gardenia Roll-on та ніжній олії для душу «Sacha Inchi». І, звичайно ж, ці обидві олії присутні в унікальній ефірній композиції «31 трава» від JUST.

руки

Масла для догляду за шкірою

Засоби з використанням ефірних олій для догляду за тілом, які можна просто приготувати вдома, зараз дуже популярні, оскільки ви можете вибрати аромати за своїм бажанням. Ви можете додати кілька крапель улюблених ефірних олій (максимум 5 на одне застосування) до базової олії або, наприклад, до лосьйону для тіла JUST Almond Care Lotion, і створити власний заспокійливий засіб для догляду за шкірою.

Рекомендуємо Вам