Безкоштовна доставка при замовленні від 1500 грн.
ua
(068) 324-72-09
Рубрики

Шкіра як шовк: міф чи реальність

Чому шкіра втрачає пружність? Чому шкіра втрачає вологу? Чому шкіра втрачає еластичність?

Ми дуже часто забуваємо, що шкіра - це захисний орган, і регулярно піддаємо її всіляким навантаженням, навіть не замислюючись про це. Влітку ми напружуємо її активним сонячним промінням, зневодненням за рахунок активного потовиділення. Взимку – важким одягом, малою кількістю повітря. Подібні навантаження шкіра зазнає 24 годин на добу, 7 днів на тиждень, 365 днів на рік.

І при цьому - середньостатистична людина витрачає на догляд за шкірою близько 30 хвилин на день. І це з урахуванням часу стояння під душем! Процедура, яку з нижченаведених причин, складно віднести до ніжного догляду за шкірою. Навіть незважаючи на те, що сучасні гелы для душу чи мило більш щадно ставляться до захисного водно-ліпідного шару шкіри, вода, домішки, вапно, і навіть сам гель для душу, є подразником для шкіри і знижуює її захисні механізми, сприяє її сухості.

А так, як ми приймаємо душ не рідше 1 разу на день, зазвичай і 2, все це є серйозним додатковим навантаженням для збереження водного балансу шкіри, а значить її пружності та краси.

Читайте також: Чайне дерево для шкіри та волосся

дівчина після душу

Але як допомогти шкірі? Як зберегти її молодість, пружність? Як позбутися сухості та лущення?

Натуральні рослинні олії мають у своєму складі жирні кислоти, які дуже ефективні для догляду за шкірою. Ми всі знаємо, що якщо вживати жирні кислоти Омега, це фундаментальний внесок у своє здоров'я і красу. Але якщо їх використовувати і для зовнішнього догляду, то ефект буде просто приголомшливим.

Рослинні олії є одними з найвідоміших засобів, що допомагають відновлювати шкіру. Особливо добре себе зарекомендували такі — масло бадьяна, масло з обліпихи, масло ріпаку, мигдальне масло, масло з виноградних кісточок, кукурудзяне масло, апельсинове масло, ефірні масла неролі, масло сандалового дерева. До їх складу входять такі безцінні жирні кислоти Омега-3, Омега-6 і Омега-9.

Саме тому рослинні олії активно застосовуються після прийому душу для зволоження шкіри, її омолодження... але нікому раніше не спадало на думку використовувати їх у гелі для душу, оскільки думали, що вони залишатимуть жирну плівку і погано очищатимуть шкіру. І ось у 2017 році в швейцарській лабораторії компанії JUST створили унікальний засіб - "Масло для душу Інка Інчі / Обліпиха", склад якого на 60% складається з рослинних олій. І використовуючи такий засіб під час душу, можна максимально зволожити шкіру та відновити її водно-ліпідний баланс.

Читайте також: 9 способів використання Календули

обліпиха

Цінні властивості олії інка інчі

Крім вже звичних олій (обліпихи, бадьяна, ріпаку, кукурудзи та ін.), сюди входить унікальна олія Інка Інчі, яка виготовляється з горіхів сімейства Молочайні (Euphorbiaceae) і росте в тропічних лісах Перуанських Анд.

Рослина sacha inchi або інка інчі вже дуже давно відома своїми істинно цілющими властивостями для шкіри та волосся, а інки навіть шанували її як невелику святу реліквію. Зображення Сачі Інчі та його плодів були виявлені в могилах інків та на останках ще більш древніх цивілізацій.

І лише 1980 року унікальність цієї рослини була знову відкрита. Легке масло sacha inchi є одним з так званих масел Omega, оскільки воно особливо багате на поліненасичені жирні кислоти — особливо високий відсоток альфа-ліноленової кислоти (Omega 3) — 47%, лінолевої кислоти (Omega 6) — 35% і олеїнової кислоти (Omega 9 ) - 10%. А кількість Омега-3 у цій рослині навіть більша, ніж у риб'ячому жирі.

Завдяки цьому спектру жирних кислот, масло Юст Інка Інчі особливо рекомендується використовувати для догляду за чуиливою та сухою, а також зрілою шкірою. Кажуть, що Омега-3 має сильний регенеруючий ефект, активізує клітини та підвищує еластичність шкіри. Таким чином, масло сача інчі рекомендується в комплексі процедур відновлення балансу порушень шкіри.

Читайте також: «Сяйво зсередини»: 6 правил ідеальної шкіри обличчя

інка інчі

Екстра зволожуюча олія для догляду за шкірою

"Олія для душу Інка Інчі / Обліпиха" підходить для всіх типів шкіри. А якщо у вас суха, запалена або зріла шкіра, то обов'язково спробуйте його, і вже після першого застосування побачите результат і не зможете від нього відмовитися.

Багатий на рослинні олії склад даного засобу має такий косметичний ефект:

  • пришвидшує регенерацію шкіри;
  • робить шкіру м'якою та бархатистою;
  • омолоджує шкіру;
  • відновлює пружність, підвищує тугор;
  • покращує текстуру шкіри;
  • захищає шкіру від шкідливих факторів середовища;
  • має властивість загоювати рани, рубці;
  • має антиоксидантний ефект;
  • зменшує вже існуючі розтяжки та допомагає уникнути нових;
  • використовується у комплексі для запобігання стріїв на шкірі;
  • швидко вбирається шкірою і не залишає жирного сліду.

Дуже часто взимку нас турбує суха шкіра, що лущиться, особливо на руках і ногах, якій важко допомогти використовуючи тільки один лосьйон або гель для тіла. Із застосуванням даної олії для душу, шкіра вже після водних процедур виглядає гладкою, ніжною, наповненою вологою. Регулярне застосування такого засобу з маслами зробить гладкою та молодою вашу шкіру незалежно від сезону.

Рекомендуємо Вам