Безкоштовна доставка при замовленні від 1500 грн.
ua
(068) 324-72-09
Рубрики

SWISS JUST: must-have для зими

Самим корисним трендом останніх років є «здоровий спосіб життя», і це не дивно, адже найбільш цінне нашому організмові дарує природа. Спеціалісти JUST вже понад 90 років досліджують корисні властивості рослин і створюють на їх основі фітопродукти, щоб можна було найбільш ефективно скористатися всіма корисними багатствами природи для нашого здоров’я та краси. До золотої колекції осінньо-зимового періоду можна віднести декілька продуктів ЮСТ, які допоможуть добре впоратися з неприємними сюрпризами, які готує нам холодна пора року.

Позбуваємося сухості шкіри

Восени й взимку через перепади температури, морозу, зменшення вживання овочів та фруктів, стресів й інших «принад» наша шкіра стає більш сухою. Для уникнення сухості й лущення рекомендуємо такі засоби:

Фітосет Мальва — пом’якшує та зволожує шкіру

  • Завдяки натуральним інгредієнтам, Мальва регулює водно-ліпідний  бар’єр шкіри і допомагає утримувати вологу зсередини.
  • Масло Мальва має більш жирну текстуру на відміну від інших кремів, це просто ідеальний вибір для зими, тому що створює надійний захист від негативної дії зовнішнього середовища (мороз, вітер та інш.).
  • Знімає подразнення, прибирає лущення, ваша шкіра знову стає м’якою, ніжною.
  • Має захисну функцію та омолоджуючий ефект
  • Масло та піна для душу MALVA JUST містить високу концентрацію ефірних масел, антиоксиданти та вітаміни (А, Е, F). Цей комплекс дозволяє швидко засвоювати всі корисні речовини в повнім обсязі, і таким чином підвищується ефективність використання крему в догляді за чутливою шкірою рук і  тіла.
  • Сет підходить як для дорослих, так і дітей.

Масло для душу Інка-Інчі / Обліпиха — найніжніше очищення

  • До складу засобу входить 60% натуральних масел з унікальним набором жирних кислот (омега-3, омега-6, омега-9), завдяки чому зберігається баланс водно-ліпідної мантії шкіри.
  • Цей інтенсивний живильний засіб особливо зможуть оцінити люди з сухою або схильною до лущення шкірою, тому що після прийняття душу шкіра залишається зволоженою, ніжною, оксамитовою.
  • Масло Обліпихи регенерує клітини шкіри та знімає запалення.
  • Масло для душу багато бета-каротином, що дуже важливо для здоров’я та краси шкіри.
  • Регулярне використання масла для душу Інка-Інчі та обліпихи зробить вашу шкіру пружною, ніжною і неймовірно красивою.

Захищаємося від застуди та вірусів

Якщо ви були у Швейцарії, особливо в кантоні Аппенцелль-Ауссерроден, то 100% зіткнулися з тим, що всі застудні захворювання в першу чергу там лікують натуральними ефірними маслами. Всі ефірні масла (якщо вони натуральні!!!) мають антибактеріальні та противірусні властивості, але лідерами профілактики та лікування застудних захворювань вже довгі роки залишаються:

Композиція ефірних масел 31 трава — домашня аптечка по-швейцарськи в одному флаконі

  • Компактний та високоефективний засіб під час епідемії застуд, очищає повітря від вірусів,бактерій та грибків
  • Незамінний засіб для полегшення дихання при кашлі та ринітах
  • Позбавляє від головного болю, запаморочення й слабкості
  • Допомагає зняти стрес, заспокоїтися, підвищує концентрацію уваги
  • Покращує сон
  • Широко використовується при виконанні різних косметичних процедур для т підтримки високого рівня тонусу шкіри та її омолодження.

Спрей Еукасол — невидимий бар’єр для вірусів і мікробів

  • Унікальна композиція хвойних ефірних масел, яка очищає повітря в приміщенні як від неприємних запахів, так і від невидимих ворогів нашого здоров’я
  • Ефірні масла сосни, евкаліпту полегшують дихання при застуді
  • Допомагає зняти стрес і напругу нервової системи
  • Позбавляє від головного болю та мігрені, нормалізує тиск

Крім натуральних ефірних масел, JUST створює фітокреми, основу яких складають рослинні інгредієнти й натуральні ефірні масла.

Можна двома способами приготувати крем. Перший – більш складний: взяти крем і додати декілька крапель ефірного масла. Другий спосіб – більш простий: взяти фітокрем швейцарської компанії JUST! У фітокремах JUST  з абсолютною точністю вивірена формула ефірних масел, яка є найбільш ефективною для досягнення тих чи інших цілей.     

Самими популярними засобами захисту від вірусів та лікування застуд вважаються креми чебрець і ялівець. Але при цьому кожен крем має широкий дії.                                                            

Фітокрем Чебрець — крем «вухо-горло- ніс»

Таку назву крем получив не просто так. Ефірне масло ЧЕБРЕЦЬ, яке входить до складу крему, має потужний протизапальний ефект. Фітокрем Чебрець полегшує дихання, допомагає при бронхітах і грипі. Це прекрасний засіб для лікування травм, болю у м’язах, запалень придатків у жінок, холециститу та інш.

Трав'яний крем Ялівець — ефективний захист для всієї родини!

Зігріваючий крем ЯЛІВЕЦЬ особливо популярний у холодну пору року. Якщо ви дуже замерзли або лягаєте спати, а ноги ніяк не можуть зігрітися, нанесіть крем на стопи  -  і застуда відступить, а ви будете спокійно спати. Крем ЯЛІВЕЦЬ ефективний при травмах, болях у суглобах, розтягненнях, радикуліті та інш.

Підвищуємо настрій похмурої восени та холодної зими

Найефективнішим засобом і безпечним (ще й корисним!) для фігури можна сміливо назвати ефірну олію Апельсин.

Теплий зігріваючий аромат створює позитивний настрій, зміцнює здоров’я серця й судин, а також захищає від бактерій. І як приємний бонус, масло Апельсин сприяє нормалізації ваги та активно використовується у багатьох СПА-процедурах проти целюліту. Деякі з наших рекомендацій дуже легко повторити в домашніх умовах.

Все найбільш ефективне про натуральне апельсинове масло зібране в статті “Апельсиновый батл. Эко-способ модуляции фигуры”.

Використання натуральних продуктів для догляду за шкірою, профілактики і лікування допоможе зберегти здоров’я та красу на довгі роки.  Любіть себе і завжди піклуйтеся про своє здоров’я!

Рекомендуємо Вам