Безкоштовна доставка при замовленні від 1500 грн.
ua
(068) 324-72-09
Рубрики

Тест: Чи потрібен вам детокс?

Про користь детоксу для нашого організму не каже, здається, тільки лінивий. В той же час індустрія здорового харчування і нутрицевтиків не стоїть на місці, і вчені постійно створюють нові засоби та відкривають нові корисні властивості рослин.

В лабораторіях JUST ретельно підійшли до питання очищення й омолодження організму, і як результат вийшов приголомшливий дует продуктів лінії DETOX – КАПСУЛИ DETOX JUST з кальцієм, калієм, цинком і ПІЛІНГ для тіла DETOX з сіллю Мертвого моря та спіруліною.

Чи потрібна вашому організму детоксикація? Тест

Відповідаючи на питання, порахуйте, скільки разів ви відповіли "ТАК":

  • Чи є у вас схильність до целюліту?
  • Чи має ваша шкіра здоровий колір?
  • Часто буває у вас печія та інші прояви кислотного рефлексу?
  • Бувають у вас проблеми з травленням, у т.ч. закрепи, здуття або діарея?
  • Турбує вас напруга у м’язах або судоми?
  • Чи маєте ви на шкірі передчасні вікові зміни?
  • Чи є на вашій шкірі такі проблеми, як лущення й червоні плямки?
  • Часто вас турбують головні болі?
  • Часто ви відчуваєте втому і неуважність?
  • Часто ви відчуваєте дратівливість і «вибухаєте» через дрібниці?
  • Чи виникають у вас труднощі при засипанні? Ви мало спите?
  • Чи є у вас схильність до депресії?
  • Чи часто вас турбують болі в суглобах або в області хребта?

Кожна відповідь "ТАК", навіть на одне питання, свідчить про тимчасове закислення організму.

Читайте також: Дефіцит вітаміну С: симптоми й причини

вода з лимоном

А тепер спробуємо розібратися, що ж такого поганого в закисленні та в чому воно проявляється

Все більша кількість людей починає відчувати слабкість, втому, в’ялість, відсутність енергії. І причиною цих неприємних відчуттів часто і буває надмірне закислення організму, яке можуть  викликати  відсутність фізичного навантаження, стрес, паління, алкоголь або до сучасного способу життя – одноманітне харчування, незбалансовані дієти, малорухливий спосіб життя… В результаті організм поступово засмічується. До того ж наш організм цілком здатний виводити частину токсинів самостійно. Очищення відбувається через легені, нирки, кишечник і шкіру. Шкіра вважається найбільшим органом людини і через це виконує головну очищаючу функцію.

Надмірне закислення організму призводить до слабкості з’єднувальної тканини – це насамперед варикозне розширення судин, пухка шкіра, целюліт. І з’являються такі прояви частіше у жінок – ще одна несправедливість вселенська.

Але є й приємна новина – ми можемо впливати кислотно-лужний баланс нашого організму, на його покращення та підтримку в ідеальнім порядку. Звісно, треба добре розуміти, що це постійна робота. За помахом чарівної палички нічого не відбувається. Треба змінювати свій спосіб життя: додати фізичні вправи, активно проводити свій час і обов’язково прибрати з харчування неякісні продукти, які завдають шкоди здоров’ю. Але тільки цього недостатньо, або ж вам для отримання результату  знадобиться дуже багато часу. Ось тут і приходить на допомогу магічна формула детоксу.

Детокс – це не сучасна вигадка дієтологів. Це слово походить від латинського detoxification, що означає очищення організму від шлаків, наслідків нездорового харчування, стресів, негативного впливу зовнішнього середовища та інш. Вперше про нього почули в кінці ХІХ століття. Тоді детокс використовували  для очищення  тіла за допомогою голоду та посиленого потовиділення.

Читайте також: Як навчитися пити багато води

лінейка детокс від юст

Ми поступово наближаємося до найцікавішого – як сьогодні зробити детоксикацію в домашніх умовах

Дослідницька лабораторія  JUST з цією метою пропонує лінію продуктів DETOX. Зараз ми й проаналізуємо, чим ця новітня розробка унікальна й ефективна.

Почнемо з пілінгу для тіла DETOX з сіллю Мертвого моря та спіруліною. Важливішою його цінністю є мегакорисні активні речовини, а саме:

  • Сіль Мертвого моря славиться дуже багатим складом – магній, калій, натрій, кальцій, йод, цинк, сірка, бромід. Сіль активізує мікроциркуляцію в шкірі, заспокоює подразнення, нормалізує діяльність всіх органів, протидіє запальним процесам та алергічним симптомам, запобігає віковим змінам шкіри, має антиоксидантні властивості;
  • Спируліна містить 13 мінералів і 12 вітамінів, це найпотужніший антиоксидантний засіб; Спируліна зміцнює  імунну систему, нормалізує роботу нервової та кровоносної системи, видаляє із організму токсини й шлаки, сприяє схудненню.
  • Хвощ багатий на кремнієву кислоту, фенолову кислоту, флавоноїди, алкалоїди. Головна дія – очищення організму, зменшення подразнення, укріплення з’єднувальної тканини.

До складу комплексу входять ще й різні допоміжні речовини, які приносять максимум користі нашому організму, - порошок абрикосових кісточок, цукор, масло авокадо, кокосове масло, рапсове масло, рослинна олія, цинк, калій, кальцій, ефірне масла апельсину, мандарину, кедру, імбиру.

Пілінг для тіла DETOX має 4 головні переваги серед інших засобів для догляду за шкірою:

  • Стимулює шкіру видаляти кислоти й токсини
  • Стимулює мікроциркуляцію в шкірі, оновлення клітин та процес обміну речовин
  • Підтримує регенерацію шкіри, видаляє мертві клітини шкіри, покращує структуру шкіри й надає їй природного сяяння
  • Робить шкіру гладкою, а також постачає шкірі мінерали й корисні речовини

Читайте також: Ідеальний ранок для активного дня

дівчина п'є апельсиновий сік

І нарешті головне питання – як діє на організм пілінг DETOX?

Простими словами, коли пілінг контактує з водою, його формула трансформується у лужну, а, як відомо, луг і кислота притягуються. Ось і виходить, що лужний пілінг притягує всі шкідливі речовини з організму й виводить їх через шкіру. Таким чином відбувається очищення організму через шкіру.   

А тепер – найцікавіше: навіщо потрібні нутрицевтики DETOX JUST з кальцієм, калієм, цинком?

При всьому нашому бажанні ми не можемо отримати з їжі необхідний об’єм корисних речовин для повноцінного функціонування нашого організму. Навіть якщо ви будете вести здоровий спосіб життя, все рівно на вас не можуть не впливати довкілля, побутова хімія, стреси та багато іншого.

До складу детокс-капсул JUST входить спируліна, хвощ, цинк, калій, кальцій. Користь спируліни й хвощу описані вище, а якщо коротко, то ці мікроелементи стимулюють метаболізм, регулюють водний баланс та нормалізують функціонування травних ферментів.

В першу чергу детокс-комплекс виконує очищуючу функцію:

  • Допомагає вивести шлаки й токсини
  • Підсилює здатність організму до самовідновлення
  • Зміцнює імунну систему
  • Підтримує процеси оновлення в організмі
  • Зменшує вікові прояви
  • Покращує загальне самопочуття
  • Допомагає знизити вагу

Не варто відкладати в довгий ящик турботу про своє здоров’я і вже зараз давайте почнемо змінювати спосіб свого життя!

Рекомендуємо Вам