Безкоштовна доставка при замовленні від 1500 грн.
ua
(068) 324-72-09
Рубрики

5 способів застосування ефірних олій

Що таке єфірні олії? Це рідкі летючі суміші органічних речовин, що виробляються ефіроносними рослинами, надаючи їм запаху. Деякі рослини виробляють їх для захисту, наприклад, від впливу навколишнього середовища або хвороб. Ми також можемо отримати користь від цих рослинних речовин. Цей важливий факт усвідомлювали ще наші предки. Використання ефірних олій, також відоме як ароматерапія, має давню традицію.

суміш різних рослин

«Ефірні олії та їх ароматизатори часто недооцінені у впливі на наше самопочуття. Ароматерапія заснована на знаннях, які використовувалися ще за часів єгиптян і стародавніх греків. Таким чином, ці знання є сутністю багаторічних емпіричних висновків. Навпаки, систематичне вивчення ароматерапії є новою наукою. Завдяки результатам нових досліджень багато з традиційно відомих ефектів тепер також науково доведено».
Доктор Крістель Адомат, керівник відділу інноваційних продуктів JUST

Ефірні олії доступні у вигляді моноолій (олія однієї рослини) або композицій (суміш олій кількох рослин). Вони мають високу концентрацію та можуть мати сильний ефект, тому слід подбати про правильне дозування.

Читайте також: Ефірні оліі. Для чого та як правильно обрати

дівчина в лісі

Ефект

Ефірні олії є природними універсальними засобами. Вони часто виконують кілька функцій одночасно і впливають на нас на двох різних рівнях – як фізично, так і психічно.

Олії, наприклад, можуть мати стимулюючий, очищаючий, розслаблюючий, регенеруючий та багато інших ефектів для нашої шкіри.

На психічному рівні ефірні олії підвищують концентрацію уваги, знімають страх і напругу, покращують наше самопочуття, зміцнюють нашу мужність і надихають на творчість. Цей психічний ефект, як правило, швидкий та індивідуальний, оскільки запах олій безпосередньо через органи нюху досягає частини мозку, яка відповідає за наші почуття. Дія олій проявляється на емоційнім рівні навіть тоді, коли ми це не усвідомлюємо. Вони можуть непомітно впливати на нас і діяти на емоційному рівні.

Читайте також: Ефірні олії: еліксир життя лікарських рослин

ефірні олії JUST

Ефірні олії застосовують зовнішньо:

1. Добавка для ванн 

Змішайте кілька крапель олії з емульгатором (морська сіль, молоко, мед) і додайте суміш у воду

2. Тело 

Аромаолію можна наносити вибірково на скроні, шию, зап'ястя або за вухами

3. Масаж 

Додайте кілька крапель до базової олії

4. Парова інгаляція 

Додайте кілька крапель у миску з теплою водою

5. Настій для сауни 

Додайте кілька крапель у воду для настою

*Точне дозування вказано на відповідному вкладиші упаковки.

Читайте також: Ароматерапія - Лікувальні властивості ефірних масел

Висока якість і чистота характерні для всіх олій JUST. Вони автентичні та непідробні – як і сама природна сутність рослини. Щоб створити унікальні композиції ефірних олій JUST, команда фармацевтів і досвідчених експертів у галузі досліджень і розробок створила унікальні композиції на основі традиційних рослинних і трав’яних досліджень, а також останніх наукових відкриттів. Оскільки рослини ідеально скоординовані самою природою, суміші ефірних олій мають оптимізований широкий спектр дії.

Рекомендуємо Вам